dimarts, 26 de desembre del 2017

EIXIDA AL TEATRE

El dilluns 18 de desembre vam anar al teatre. L'obra, L'home invisible es representava a la sala Martí Soler del Palau de les arts.

"La trama arranca amb el conflicte entre ètica i ciència que assalta el doctor Griffin després de descobrir la fórmula de la invisibilitat i les seues terribles conseqüències ètiques. El dilema porta l'investigador a fugir, i és en aquesta escapada quan l'obra realitza un divertit tribut, plagat de referències cinematogràfiques, a la literatura fantàstica. Com a resultat, sobre l'escenari es reuneixen grans personatges del gènere, com Sherlock Holmes i el Doctor Watson, el professor Moriarty, el Doctor Moreau i fins i tot Norman Bates i la seua mare, protagonistes de l'obra mestra del cinema de terror Psicosis (Aldred Hitchcock, 1960).

Els brillants diàlegs han sigut escrits per Rodolf Sirera, que realitza un homenatge a les grans obres d'autors com Julio Verne o Arthur Conan Doyle. Per això, des de la companyia recorden que aquesta peça trepidant, plena d'humor, aventures i intriga, pot servir com a introducció als més joves en el gènere fantàstic, que en poques ocasions puja a les taules del teatre".

Sala de premsa Teatre Escalante

Alguns moments de la representació:























Ho vam passar d'allò més bé!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada